Vær med til nogle festlige dage på Spøttrup Borg, hvor vi fejrer, at høsten er kommet i hus.  Sankt Mikkels Dag, som ligger sidst i september, var tidligere en af de allervigtigste dage i året. Denne dato var nemlig afslutningen på årets høst. Udbyttet af høsten var afgørende for, hvordan man kom igennem den kommende vinter.

Lørdag har Spøttrup Borgs Venner tændt op i køkkenet, hvor der serveres middelaldersuppe. I Borgens krokælder er der stemning og hygge. I borggården sælges der lokalt produceret honning og most fra Rødding Æblets By . Her er der også arbejdende værksteder med nålebinding, træarbejde og smeden, som har godt gang i sin esse. Efteråret er også jagtsæson, og på flitsbuebanen kan I prøve, hvem der er bedst med bue og pil.

Søndag deltager flere medarbejdere fra Museum Salling sammen med Spøttrup Borgs Venner; de vil fortælle om ølbrygning, livet i Limfjorden, plantefarvning, brikvævning og klokken 14 søndag eftermiddag fortæller museumschef Inge Kjær Kristensen om “hvad enhver husmoder vidste”……. om anvendelsen af dyr og planter i den hjemlige sygdomsbehandling.

Hos Café Borgen serveres der kaffe og kage med udsigt til Borg, voldgrav og Spøttrup Sø.

Location: Spøttrup Borg, Borgen 6A, 7860 Spøttrup