EN KULTURSTATION FOR ALLE

På museet bliver du klogere på byen Glyngøre – og på den jernbane, fiskeriet, industrien og kulturlivet, som har præget området.
På kulturstationen har vi desuden en række faste traditioner. Blandt andet åbner vi hvert år en ny udstilling i Sankt Hans bålets skær. Du kan også opleve Musik på Plænen – og ikke mindst Mørkning i december, hvor der hver dag i julemåneden kommer en ‘hemmelig’ person og fortæller en hyggelig mørkningshistorie for børn og voksne.

Du finder Glyngøre Kulturstation på Museumstorvet 7, 7870 Glyngøre.

Gør et godt køb

I museumsbutikken kan du gå på opdagelse blandt glaskunst, smykker, keramik, plakater, legetøj til børnene og meget mere.
Butikken følger museets åbningstider.

CYKELUDLEJNING

På Glyngøre Kulturstation kan du leje cykler til både børn og voksne.
Cyklerne kan lejes for blot et par timer, et par dage eller en hel uge.

På Kulturstationen kan du få et kort over en kulturhistorisk cykelrute med et tema om vand. Ruten går fra Glyngøre Kulturstation og slynger sig gennem byen. Den er knap 10 km lang.

Priser:
2 timer         25 kr.
1 dag            60 kr.
1 uge           300 kr.

FANG REJER

Uge 26 – 33, tirsdag-søndag kl. 12-16
På Glyngøre Kulturstation kan du leje waders, rejenet og vandkikkerter.

Kulturstationen ligger ved den smukke Limfjord med udsigt til Fur og Nykøbing Mors. Hvis du kan løsrive dig fra den smukke udsigt og slår blikket ned, vil du opdage, at fjordbunden myldrer af liv. Gennem vandkikkerten kan du se krabber, sandorm, små fiskestimer og rejer – og med rejenettet i hånden kan du på en god dag fiske rejer nok til en herlig rejemad.

Prisen er 25 kr. for 1 time og inkluderer waders, vest, rejenet og vandkikkert.