20151221_133202

Dinosaurerne indtager Skive Bibliotek først i det nye år.

Mange børn (og voksne) er fascinerede og begejstrede for dinosaurer, og vi har været så heldige at få lov til at låne nogle store flotte dinosaurer af Muserum, fortæller børnebibliotekar Karin Møller Jensen.

I hele januar måned og frem til og med uge 7 er der rig lejlighed til at se de flotte modeller og lære noget om dinosaurtiden på de tilhørende plakater og plancher. Med til udstillingen hører også en række autentiske genstande fra en svunden tid, hvor verden unægtelig så meget anderledes ud. Genstandene, som bl.a. rummer tænder og andre spændene ting, må de besøgende gerne røre ved.

Onsdag d. 13. januar kl. 10 åbner dinosaur-udstillingen med en fernisering. Alle er velkomne og her er der mulighed for at prøve det fine dino-dukketeater i børnebiblioteket. Biblioteket er vært ved en lille forfriskning.

Udover den flotte udstilling er der også mulighed for at blive lidt klogere på de store kæmper. Lørdag d. 23. januar kl. 12.30 fortæller Museumsinspektør Bo Pagh Schultz om den spændende tid, da dinosaurerne herskede på jorden. Der er gratis adgang og både børn og voksne er meget velkomne.