Artist Talk med Ib Monrad Hansen søndag den 2. juni 2019 kl. 13.00

Skive Museum inviterer til artist talk med Ib Monrad Hansen i forbindelse med den nyåbnede udstilling ”Ib Monrad Hansen. another way of painting – another way of thinking”.

Ib Monrad Hansen (f. 1963) har igennem en årrække udviklet et karakteristisk billedsprog, der er både udfordrende og markant. Det er kendetegnet ved en særlig figurativ stil, der på illusionistisk vis kombinerer et mytologisk og historiefortællende indhold med vores virkelighed. Ib Monrad Hansen går til den kunstneriske proces med en forskers grundighed, hvor der ligger flere tusinde timers arbejde bag hvert værk. Netop denne grundighed og fordybelse står i modsætning til den moderne verdens hast, hvor alting skal gå hurtigere og hurtigere. Ib Monrad Hansen bliver drevet af det, han ikke kender fremfor gentagelse og rutiner. Derfor dykker han fokuseret ned i et tema, og lærer hver gang sig selv at male på ny. Et nyt maleri er for Ib Monrad Hansen en ny måde at tænke på.

Det er gratis at deltage i arrangementet efter betalt entré til Skive Museum.

Udstillingen vises i perioden 24. maj – 24. november 2019.