Billedskolen på Skive Museum er klar til efteråret

Billedskolen henvender sig til børn, unge og voksne, der har lyst til at tegne, male, arbejde med forskellige materialer og lære noget om kunst.

Ligesom i de foregående år finder billedskolen sted hver tirsdag. Om eftermiddagen er der et hold for børn 9-14 år, om aftenen et hold for unge (fra 15 år) og voksne.

Underviserne er de to lokale billedkunstnere Pia Viborg og Poul E. Nielsen. Undervisningen finder sted i museets formidlingslokale, og museets udstillinger, Wunderkammeret og udendørsarealerne, parken og Krabbesholm skov, vil blive brugt som base og inspiration i arbejdet.

FAKTA:

Hvor: Skive Museum, Havnevej 14, Skive

To hold:

Første gang den 31. august, herefter hver tirsdag (undtagen efterårsferien uge 42) og frem til den 7. december, i alt 14 gange.

Pris: 675 kr.

NB der er begrænset antal pladser.

Yderligere info: museumsinspektør Mette Dyrberg, mmdy@museumsalling.dk, tlf. 99157196 / 21466451.