Skive Museums Billedskole starter op igen i ugen efter vinterferien. Billedskolen henvender sig til børn, unge og voksne, der har lyst til at tegne, male, arbejde med forskellige materialer og lære noget om kunst. Efter samme opskrift som i 2019 – ”tirsdags-billedskole” – vil der være et hold for børn om eftermiddagen og for voksne om aftenen.

Underviserne er de to lokale billedkunstnere Pia Viborg og Poul E. Nielsen. Undervisningen finder sted i museets formidlingslokale, men også de aktuelle udstillinger på museet samt udendørsarealerne, vil blive brugt som base i undervisningen.

FAKTA:

Hvor: Skive Museum, Havnevej 14, Skive

To hold:

• Tirsdag kl. 15.30-17.30: Hold for børn 9-14 år
  • Tirsdag kl. 18.00-20.00: Fra 15 år og voksne

Første gang den 18. februar, alt 10 gange (ingen undervisning i påskeferien uge 15)

Pris: 575 kr.

Tilmelding på mail til info@museumsalling.dk. Oplys navn, alder (eller voksen) samt den betalendes navn, adresse og mobil-tlf.nr.

NB der er begrænset antal pladser.

Yderligere info: museumsinspektør Mette Dyrberg, mmdy@museumsalling.dk, tlf. 99157196.