Familieonsdage – Vær kreative sammen

Tag dit barn i hånden og kom til familieonsdage, hvor vi sammen skal udfolde os kreativt igennem kunsten og fortællingen. I samarbejde med Skive Bibliotek inviterer vi på seks eftermiddage, de første tre gange på Skive Bibliotek, de sidste på Skive Museum. Hver gang vil I blive præsenteret for en ny opgave, I kan derfor godt tilmelde jer forløbet, selvom I ikke kan deltage alle seks gange.

• For hvem: Børn 5-7 år + en voksen
  • Hvornår: Onsdag kl. 16.00-17.30, i alt 6 gange: Skive Bibliotek den 23. marts, 30. marts og 6. april. Skive Museum den 20. april, 27. april og 4. maj.
  • Undervisere: På museet: billedkunstlærer Lisbet Hauge. På biblioteket står bibliotekets børneformidlere for undervisningen.
  • Pris: 275 kr. pr. 1 voksen + 1 barn (+ billetgebyr). Tillægspris ved flere børn: 50 kr. pr. barn (+ billetgebyr)

TILMELDING

Vel mødt til spændende oplevelser og kreative udfoldelser på Skive Museum, Havnevej 14. 7800 Skive.

NB: Der er ingen undervisning i uge 7 (vinterferien) og uge 15 (påskeferien). Men hold øje med andre sjove aktiviteter for børnefamilier på museet i skolernes ferier!

Yderligere info:
Mette Dyrberg, mmdy@museumsalling.dk, tlf. 21466451
Museum Salling sekretariat, Marianne Mondrup, mmpe@museumsalling.dk, tlf. 99156845