Fossiljagt i moleret
Mandag til fredag i uge 28, 29, 30 og 31 kl. 14.00-15.30

Kom med Fur Museums geologer på fossiljagt i det 55 millioner år gamle moler og se, om I finder Danekræ eller forstenet fiskebæ.

Moleret har et rigt indhold af spændende fossiler (forsteninger) og med et minimum af viden og lidt tålmodighed er det muligt at gøre spændende fund. Disse kan fortælle meget om, hvordan verden så ud for 55-54 millioner år siden. I følgeskab med museets geolog kan du komme med ud at lede efter fossiler i moleret. Find dit eget fund af enestående kvalitet. På turen fortælles om et af verdens sjældneste jordlag, moleret.

Fossiljagten henvender sig til såvel store som små. turen afsluttes med en vulkandemonstration.

Husk praktisk fodtøj, poser til fund og evt. en gammel smørrebrødskniv.

Mødested: P-pladsen ved Stendal Høje (følg skiltene fra færgen til Bette Jenses Hyw).

Pris: 40,- kr. Børn til og med 8 år: gratis.

Location: Fur Museum, Nederby 28, 7884 Fur