Four Jazz og åbent hus på Skive Museum
Onsdag den 16. juni kl. 18-21.

Besøg museets udstillinger med kunst og kultur, køb en øl eller et glas vin og lyt til dejlig jazzmusik. Kig indenfor onsdag den 16. juni mellem kl. 18-21. Gratis entre for alle

Måske har du endnu ikke set det nyrenoverede Skive Museum? Måske har du været her mange gange og har lyst til at komme igen? Som et led i Skive Kulturuge inviterer vi på en festlig aften med kunst og kultur – og musik med Four Jazz. Der er gratis adgang – og der er en god lejlighed til i ro og mag at besøge museet, – mens man lytter til dejlig jazzmusik.

Du kan blandt andet opleve kunstudstillingen Malerier, modeller og madrasser, og særudstillingen Besat. Befriet. Beredt, som handler om Skiveegnen under besættelsestiden. Og hvis du ikke har været på museet før, kan du også glæde dig til at opleve Wunderkammer, hvor kunst og kulturhistorie blandes på kryds og tværs.

Du kan også slå dig ned og lytte til dejlig jazzmusik. Four Jazz spiller i den ene af de to store kunstsale. Der er få siddepladser i lokalet.

Four Jazz

Jazz og kunst går hånd i hånd, når jazzmusikken spiller med kunsten som baggrundstæppe. Four Jazz spiller op med et helt nyt program, som er sammensat til lejligheden. Besætningen består af Mogens Nissen, alt-saxofon, Kai Jørgensen, piano, Jørgen Degn, kontrabas og Frank Snebang Kristensen, trommer.

”Musikalsk bevæger vi os i og mellem Danmark, Sverige, USA og Brasilien”, siger pianisten, Kai Jørgensen.

”Det er spændende for os at spille for de kunstinteresserede gæster”, fortsætter han.

Praktisk info

Det er gratis at deltage i kulturuge-arrangementet onsdag aften. Vi overholder naturligvis de gældende corona-restriktioner, så der er plads til et begrænset antal museumsgæster ad gangen.

Museet har åbent fra kl. 18.00, musikken spiller kl. 19-21. Der kan købes kaffe, en øl eller et glas vin.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Musikforeningen Maestro Music og Skive Museum / Museum Salling. Arrangementet er støttet af Kulturelt Samråd Skive.