Gl. Skivehus – Seneste nyt om det gamle
Foredrag v. museumsinspektør Turi Thomsen
Torsdag den 28. oktober kl. 19.30

Siden 2010 og de første rygter om nedrivning af Gl. Skivehus har kommunens borgere kunnet stå på sidelinjen og afvente dommer over de gamle huse på dette kulturhistoriske sted. Dramaet om dette – for Skive – helt særlige sted er ikke slut endnu og flere forandringer er i vente.

MUSEUM SALLING ARKÆOLOGI har løbende forsøgt at udnytte de muligheder, der var for at skaffe ny viden om stedet ved at gennemføre små undersøgelser inde såvel som ude. Det er disse undersøgelser og resultaterne af dem, der naturligvis er i fokus denne aften, men tanker og overvejelser angående bevaring o vedligehold af vores fælles kulturarv vil også blive berørt.
Hvad er det, vi bevarer – og hvorfor?

Arrangør: Skiveegnens Arkæologiforening
Pris: 50 kr. incl. kaffe/the og hjemmebag. Gratis for medlemmer af Skiveegnens Arkæologiforening.
Sted: Skive Museum, Havnevej 14, 7800 Skive