Kunst fra museets samling: Malerier, modeller og madrasser

På udstillingen vises udvalgte værker fra museets kunstsamling. En række nyerhvervelser og værker, som ikke tidligere har været vist, præsenteres sammen med mere kendte værker fra museets samling.

Udstillingen vises i museets to ovenlyssale og giver et indblik i kunstsamlingens bredde og dybde med eksempler på den ny realisme, modernisme, ekspressivt landskabsmaleri og samtidskunst. Her er figurative, nonfigurative og abstrakte værker og mange forskellige ismer og genrer repræsenteret. Portrætter, landskaber, fantasier, konstruktioner. Malerier, modeller og madrasser. Værkerne går i dialoger med hinanden, de smitter af på hinanden. Sådan som værkerne præsenteres i denne udstilling, har de aldrig tidligere været vist.

Blandt kunstnere repræsenteret i udstillingen er Thomas Wolsing, Michael Kvium, Ib Monrad Hansen, Ellen Hyllemose, Nina Saunders, Ole Sporring, Anders Moseholm, Jens Søndergaard, Torben Harder Rasmussen og Jeppe Vontillius.

Udstillingen vises fra 22. januar 2020.