Kursus i kunstens grunddiscipliner

Skive Kunstforening, som er museets venneforening, inviterer på fem kursusaftener på Skive Museum. Kurset vil give en indføring i nogle af kunstens grunddiscipliner: Farvelære, brug af oliekridt, tegning, croquistegning, akvarelmaling. En vekselvirkning mellem teori og praktisk billedarbejde.

• Hvornår: 5 onsdage kl. 19-22: 23. februar, 9. marts, 23. marts, 6. april og 27. april
  • Undervisere: Billedkunstner Felix Pedersen og maler og illustrator Birte Mølgaard
  • Pris: 200 kr. for medlemmer af Skive Kunstforening (andre: 400 kr.)
  • Tilmelding, OBS: Tilmelding på Skive Kunstforenings hjemmeside

Vel mødt til spændende oplevelser og kreative udfoldelser på Skive Museum, Havnevej 14. 7800 Skive.

NB: Der er ingen undervisning i uge 7 (vinterferien) og uge 15 (påskeferien). Men hold øje med andre sjove aktiviteter for børnefamilier på museet i skolernes ferier!

Yderligere info:
Mette Dyrberg, mmdy@museumsalling.dk, tlf. 21466451
Museum Salling sekretariat, Marianne Mondrup, mmpe@museumsalling.dk, tlf. 99156845