Man kan vel godt kalde det for Glyngøre og omegns fælles julekalender, hvor de mange besøgende hver aften bliver en oplevelse rigere – og ikke mindst kommer i dejlig julestemning.

Mørkningen foregår på 1. sal, hvor der er pyntet flot op til jul både i den gamle købmandsbutik og Mørkningsrummet – hele huset emmer af jul. Mørkning finder sted 1.-23. december kl. 17 og 24. december kl. 10.

Som tidligere år vil der også i år blive både fortalt historier, sunget og spillet – ja, dagens ”hemmelige” gæst har frit spil til at underholde forsamlingen i en lille halv time, med hvad de har på hjerte.

Som noget nyt i år vil der juleaftens dag den 24. december blive hygget lidt ekstra for de besøgende – så glæd jer!

Igen i år er der også en juleudstilling på 1. sal. ”Da Skiveegnen blev moderne 1950-1970” vises i samme periode som Mørkningen, men allerede d. 25. november kl. 15.00 er der mulighed for at komme til reception på denne udstilling. Udstillingen, som byarkivar Niels Mortensen står bag, beskriver i billeder Skiveegnen i perioden1950 – 1970. Glyngøre Kulturstation åbner kl. 14, så kom i god tid til Mørkningen, så I kan nå at se udstillingen før Mørkningen starter og gå på opdagelse i museumsbutikkens store udvalg af glaskunst, keramik, lædervarer, plakater, legetøj, bøger o.m.m. Her kan du sagtens finde en julegave eller værtindegave, der passer til enhver pengepung!

Location: Glyngøre Kulturstation, Museumstorvet 7, 7870 Glyngøre