Glædelig Jul – om juletraditioner
Omvisning v. museumsinspektør Anne Birgitte Jessen

Juletræet er pyntet på traditionel vis i Gadespejlet, og museumsinspektør Anne Birgitte Jessen fortæller om baggrunden for, at vi bl.a. hænger små trommer og trompeter på juletræet. Vi hører også om, hvordan nissen gik fra at være hestens ven til at være julemandens hjælper og om andre juletraditioner.

Hvis en gæst har en særlig juletradition i familien, er man velkommen til at fortælle om den, mens museet byder på et glas glögg og en småkage – vi må jo ikke bære julen ud.

Arrangementet er et led i Skive Museums onsdagsaften-arrangementer. Skive Museum har åbnet om onsdagen indtil kl. 21, og hver onsdag kl. 19 sker der noget særligt, det kan være et foredrag, en omvisning eller andet. Man kan også bare benytte lejligheden til at museumsbesøg efter fyraften, se udstillingerne og købe en kop kaffe og lignende. Det er gratis at deltage i arrangementet efter betalt entre til museet.

INFO:
Pris: Gratis efter betalt entre til museet (fri entre for medlemmer af museets venneforeninger og årskortindehavere 2019)
For yderligere oplysninger kontakt: Museumsinspektør Anne Birgitte Jessen, Tlf. 99156912, mail: ajes@museumsalling.dk