Wunderkammeret – Highlights og hemmeligheder

Omvisning på Skive Museum

Onsdag den 6. maj kl 19.00

Museumsinspektørerne Mette Dyrberg og Anne Birgitte Jessen fortæller om historierne bag nogle af de mange kunstværker og genstande i Wunderkammeret. Både historier, som du måske kender og historier, som du garanteret ikke kender!
Skive Museums Wunderkammer er huset hjerte og rummer udvalgte genstande og værker fra museets samlinger af kunst, arkæologi, kultur- og naturhistorie.

Arrangementet er et led i Skive Museums onsdagsaften-arrangementer. Skive Museum har åbent om onsdagen indtil kl. 21, og hver onsdag kl. 19 sker der noget særligt, det kan være et foredrag, en omvisning eller andet. Man kan også bare benytte lejligheden til et museumsbesøg efter fyraften, se udstillingerne og købe en kop kaffe og lignende. Det er gratis at deltage i arrangementet efter betalt entré til museet.