Sidste nyt fra arkæologien
Foredrag v. Helle Holm Hansen, René Gravgaard Pedersen og Turi Thomsen

Også i 2019 har MUSEUM SALLINGs arkæologer gravet flere steder på Salling, Fur og i Nordfjends. Igen i år fortæller museets arkæologer om de mange spændende udgravninger og forundersøgelser, der har fundet sted i løbet af året samt de resultater, der er kommet ud af det. Vi afslører nye resultater fra ældre udgravninger fra både oldtid og middelalder og fortæller om kommende projekter i 2020.

Foredraget er et led i Skive Museums onsdagsaften-arrangementer. Skive Museum har åbnet om onsdagen indtil kl. 21, og hver onsdag kl. 19 sker der noget særligt. Det kan være et foredrag, en omvisning eller andet. Man kan også bare benytte lejligheden til et museumsbesøg efter fyraften, se udstillingerne og købe en kop kaffe og lignende. Det er gratis at deltage i arrangementet efter betalt entré til museet.