Onsdag den 2. december kl. 19
Museumsstafet med natur, arkæologi, kunst og historie
Omvisning ved museumsinspektørerne René Lyng Sylvestersen, Ellen Østergaard, Mette Dyrberg og Anne Birgitte Jessen

Kom og vær med til årets sidste onsdag-aften-arrangement på Skive Museum, når faginspektørerne byder hinanden op til museumsstafet i udstillingerne.

På Skive Museum er udstillet et bredt udvalg af genstande, der repræsenterer museets forskellige fagligheder indenfor natur, arkæologi, kunst og historie. Til denne omvisning kommer vi rundt i krogene på Skive Museum og inspektørerne vil hver især byde ind med spændende fortællinger om udvalgte genstande. Besøg Skive Museum på denne aften og hør fortællinger fra udstillingerne fra en anderledes vinkel.

Alle er velkomne, men af hensyn til de aktuelle Covid19-restriktioner er der desværre kun plads til et begrænset antal deltagere. Det er derfor vigtigt, at man på forhånd går ind på museets hjemmeside og reserverer plads, og at man medbringer billetten ved indgangen. Det er gratis at deltage i omvisningen efter betalt entré til museet.
PLADSRESERVATION

Arrangementet er et led i Skive Museums onsdag-aften-arrangementer. Skive Museum har åbent om onsdagen indtil kl. 21, og hver onsdag kl. 19 sker der noget særligt. Det kan være et foredrag, en omvisning eller andet. Man kan også bare benytte lejligheden til et museumsbesøg efter fyraften, se udstillingerne og købe en kop kaffe og lignende.