Besættelsen på Skiveegnen

Omvisning på Skive Museum

Onsdag den 22. april kl 19.00

Kom med når byarkivar Kristian Buhl Thomsen og museumsinspektør Anne Birgitte Jessen viser rundt i den nyåbnede udstilling Besættelsen på Skiveegnen.

Oplev hverdagslivet på Skiveegnen under besættelsen gennem fotos, fortællinger og genstande, hvor mange folk mest mærkede krigen gennem rationering og varemangel, mens andre satte livet på spil gennem modstandskamp, som her på egnen i høj grad bestod af våbennedkastninger.

Arrangementet er et led i Skive Museums onsdagsaften-arrangementer. Skive Museum har åbent om onsdagen indtil kl. 21, og hver onsdag kl. 19 sker der noget særligt, det kan være et foredrag, en omvisning eller andet. Man kan også bare benytte lejligheden til et museumsbesøg efter fyraften, se udstillingerne og købe en kop kaffe og lignende. Det er gratis at deltage i arrangementet efter betalt entré til museet.