Introduktion til særudstillinger: Ib Monrad Hansen og Trine Søndergaard
Omvisning v. museumsinspektør Tilde Mønsted

På Skive Museum kan man i efteråret opleve to store særudstillinger, nemlig udstillingerne “Trine Søndergaard. Herfra hvor vi står – 7 udstillinger om national identitet” samt “Ib Monrad Hansen. another way of painting – another way of thinking”. Denne aften er det muligt at høre om begge udstillinger, når museumsinspektør Tilde Mønsted fortæller om tilblivelsen af udstillingerne, kunstnerne og værkerne.

Introduktionen foregår som en omvisning i begge udstillinger, hvor det er muligt at stille spørgsmål undervejs.

Arrangementet er et led i Skive Museums onsdagsaften-arrangementer. Skive Museum har åbnet om onsdagen indtil kl. 21, og hver onsdag kl. 19 sker der noget særligt, det kan være et foredrag, en omvisning eller andet. Man kan også bare benytte lejligheden til at museumsbesøg efter fyraften, se udstillingerne og købe en kop kaffe og lignende. Det er gratis at deltage i skulptur-arrangementet efter betalt entre til museet.

INFO:
Pris: Gratis efter betalt entre til museet (fri entre for medlemmer af museets venneforeninger og årskortindehavere 2019)
Yderligere info: Tilde Mønsted, timk@museumsalling.dk – tlf. 99156916