Arkæologiske højdepunkter i Wunderkammeret
Omvisning v. formidlings- og forskningskoordinator Elisabeth Barfod Carlsen

Skive Museums Wunderkammer indeholder nogle af de mest interessante arkæologiske fund, som er fundet på Skiveegnen. Her er ravfundet fra Mollerup, som antalsmæssigt er det største ravfund i Danmark. Fundets historie er også tæt knyttet til Skive Museums oprindelse. Der fortælles også om de to moselig fra Daubjerg Mose, og de har spændene informationer om livet i jernalderen for 2000 år siden. Kom også og hør om jagten for de ældste jægerne på egnen i jægerstenalderen og om et ekstravagant smykke fundet i en rig kvindegrav ved Troldhøj nær Kobberup.

Arrangementet er et led i Skive Museums onsdagsaften-arrangementer. Skive Museum har åbnet om onsdagen indtil kl. 21, og hver onsdag kl. 19 sker der noget særligt, det kan være et foredrag, en omvisning eller andet. Man kan også bare benytte lejligheden til at museumsbesøg efter fyraften, se udstillingerne og købe en kop kaffe og lignende. Det er gratis at deltage i skulptur-arrangementet efter betalt entre til museet.

INFO:
Pris: Gratis efter betalt entre til museet (fri entre for medlemmer af museets venneforeninger og årskortindehavere 2019)
Yderligere info: Elisabeth Barfod Carlsen, tlf. 99156917 / 25411294, mail: ebca@museumsalling.dk