Isbjørnen og dens venner. Udvalgte dyr fra museets samling
Omvisning v. museumsinspektør Anne Birgitte Jessen

Skive Museums gamle, slidte isbjørn har sin faste plads i museets Wunderkammer, mens de fleste af de andre udstoppede dyr i museets samling opbevares på magasin. Der vil dog være mulighed for at se eller gense nogle af dyrene af museets Grønlandssamling som f.eks. en moskusoksekalv, en sælunge, en sneugle og tanden fra en narhval, når museumsinspektør Anne Birgitte Jessen fortæller om Isbjørnen og dens venner.

I løbet af aftenen kommer vi også ind på, hvorfor Skive Museum overhovedet har en isbjørn og andre ting fra Grønland.

Arrangementet er et led i Skive Museums onsdagsaften-arrangementer. Skive Museum har åbnet om onsdagen indtil kl. 21, og hver onsdag kl. 19 sker der noget særligt, det kan være et foredrag, en omvisning eller andet. Man kan også bare benytte lejligheden til at museumsbesøg efter fyraften, se udstillingerne og købe en kop kaffe og lignende. Det er gratis at deltage i arrangementet efter betalt entre til museet.

INFO:
Pris: Gratis efter betalt entre til museet (fri entre for medlemmer af museets venneforeninger og årskortindehavere 2019)
For yderligere oplysninger kontakt: Museumsinspektør Anne Birgitte Jessen, Tlf. 99156912, mail: ajes@museumsalling.dk