Kunstnerportrætter
Omvisning ved museumsinspektør Mette Dyrberg

Skive Museums kunstsamling rummer mange forskellige portrætter i snart sagt alle stilarter. Nogle er ekspressivt malet med bred pensel, mens andre er skabt i en detaljeret, nyrealistisk stil, fyldt med symboler og mere eller mindre skjulte tegn og betydninger.

Kunstnere har malet sig selv og hinanden, og hvert enkelt maleri fortæller både noget om personen på billedet og ham/hende, der har skabt værket.

Vi ser nærmere på kunstnerportrætter i museets udstilling og fortæller nogle af de historier, der ligger gemt i værkerne. Omvisning v. museumsinspektør Mette Dyrberg.

Omvisninger begynder kl. 19.00 Alle er velkomne. Det er gratis at deltage i arrangementet efter betalt entre til museet.  Skive Museum har åbent til kl. 21.00 på onsdag aftener.