Udstillingen er en udløber af Projekt STOL, der hylder Sallings kulturarv som centrum for møbelproduktion.
Udstillingsåbning fredag den 20. september kl. 15
Sallings identitet har gennem tiderne været møbelfabrikation, og der har været op mod 70 møbelfabrikker i området, mens der i dag kun er 14 tilbage.

Projekt STOL har indsamlet både stole og fortællinger om disse, og dette har dannet basis for nye fortolkninger og design. Til udstillingen har et udvalg af kunstnere valgt at bidrage med otte nye stole-kunstværker.

De otte inviterede kunstnere er: Designer Wataru Kumano, Japan Arkitekt Akiko Kuwahata, Japan/DK & Snedker Ken Winther, DK; Kunstner Nina Saunders, GB/DK Kunstner Jørgen Carlo Larsen, DK; Kunstner Sjoerd Wagenaar, NL; Designer Rasmus B Fex, DK; Arkitekt Kätte Bønløkke, DK; Arkitekt Lars Frank Nielsen, DK.

Billetprisen til udstillingen Projekt Stol er adskilt fra billetprisen på besøg på Spøttrup Borg og er på 40,- kr.

Udstillingen er en del af Grasslands https://grasslands.dk og er støttet af Den Jyske Kunstfond Skive Kommune Kulturaftalen Holstebro Region Midtjylland Liv og Land, Erhvervsministeriet Sparvest Fonden.

Udstillingen kan ses i perioden 20. september til 31. oktober 2019.

Yderligere kontakt om projekt STOL: lene.noer@hotmail.com

Location: Spøttrup Borg, Borgen 6A, 7860 Spøttrup