MUSEUM SALLING ARKÆOLOGI har i år inviteret kommunens 3. – 5. klasser samt deres lærere på opdagelse i bondestenalderen

Eleverne skal på deres egen krop opleve livet for 5000 år siden. I bålhytten skal der laves mad og i værkstedet skal der arbejdes med ler. Vi sætter nogle af nutidens aktuelle emner i perspektiv, f.eks. madspild og genbrug. For var der madspild i bondestenalderen? Og kan vi i virkeligheden aflure lidt tips og tricks til brug i vores egen hverdag?

Tilsammen giver forløbet eleverne et indblik i de mange opgaver, der skal til for at få hverdagen til at fungere i bondestenalderen og sætter perioden i perspektiv i forhold til vores nutid.

1.-3. september, 8.-10. september og 22.-24. september. Alle dage fra kl. 9.00-13.00.

Skive Museum, Havnevej 14. 7800 Skive.

Undervisningen er fuldt booket – men tilskuere er velkomne.

For yderligere oplysninger henvendelse til:

Arkæolog Ellen Østergaard

E: elos@museumsalling.dk