Tangokoncert og dans på Skive Museum

Onsdag den 12. maj kl. 19.00

Kom og oplev en klassisk argentinsk tango-koncert og dans fremført af dygtige musikere og dansere. ”Scenen” er en af museets kunstsale. Musikerne er cellisten Ida Johanne Kühn Riegels og guitaristen Frederik Munk Larsen. Tango-danserne er Eva Refshauge og Svenning Hoffmann Sørensen.

Ida Johanne Kühn Riegels er uddannet cellist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har turneret i flere dele af verden. Hun spiller på en cello hun selv har bygget fra grunden af, den er specielt designet til at fremme de dybe overtoner. I 2020 blev hun tildelt Danmarks Radios pris, Årets ildsjæl – der har gjort en stor forskel for den klassiske musik i Danmark.

Frederik Munk Larsen er lektor ved Musikkonservatoriet i Aarhus og en af landets mest anerkendte guitarister med en aktiv solokarriere i både ind og udland. Han har vundet flere internationale priser, blandt andet Yamahas Europæiske Musikkonkurrence. Han er især blevet kendt for sine koncert-ture til fods med guitaren på ryggen gennem hele Danmark.

På programmet er klassisk tango og Bach og Chopin for cello og guitar. Undervejs i koncerten optræder tangodanserne Eva Refshauge og Svenning Hoffmann Sørensen et par gange med Argentinsk tango.

Tango workshop – eller oplev museets udstillinger

Efter koncerten serveres et glas vin. Herefter er der – for et begrænset antal deltagere – en unik mulighed for at deltage i en tango-intro-workshop. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, bortset fra lysten til at prøve at lære at danse argentinsk tango.

For dem der gerne vil overvære koncerten, men ikke har lyst til at deltage i workshoppen, er der mulighed for at opleve kunst og kultur i museets udstillinger. Museumsinspektør Mette Dyrberg vil være tilstede i kunstsalene klar til en snak om kunsten på væggene.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Kulturforeningen Tango Midtvest og Museum Salling og er støttet af Kulturelt Samråd Skive.

Programmet er:

• 19.00:  Klassisk tango-koncert med tango-optræden
  • 20.00:  Pause, vi serverer et glas vin
  • 20.15 – ca. 21.15  Tango-intro-workshop for begyndere for par – samt mulighed for at se museets udstillinger

Husk pladsreservation og coronapas

Vi overholder naturligvis de gældende corona-restriktioner, derfor er der begrænset antal pladser.

Det koster 85 kr. at deltage. I prisen er inkluderet entré til museet, et glas vin eller vand samt evt. deltagelse i workshoppen.

Husk at reservere plads i god tid på Skive Museums hjemmeside. Betaling sker ved indgangen – husk medbring pladsreservation – og husk også at medbringe enten Coronapas eller bevis for en negativ-test, som er max 72 timer gammel.

NB: Husk også forhåndstilmelding for par, der ønsker at deltage i tango-workshoppen – her er også begrænset antal pladser.

PLADSRESERVATION TIL KONCERT

PLADSRESERVATION TIL KONCERT OG TANGO WORKSHOP