Tegnekursus for børn (10-13 år)

Vil du gerne lære at tegne – eller blive bedre til at tegne? Her kommer du igennem en masse tegneøvelser, fx iagttagelsestegning, lys og skygge, negative rum og tegnecollager. Du bliver trænet i at se og tegne det du ser. Du får også kendskab til, hvad der er godt at tegne med, og hvad man kan tegne på. Fælles oplæg og opgaver med individuel vejledning undervejs. Alle kan blive bedre til at tegne, – hvis de vil!

• Hvornår: Onsdag kl. 15.30-17.30, i alt 6 gange. Første gang den 2. marts
  • Underviser: Lisbet Hauge, billedkunstlærer
  • Pris: 350 kr. (+ billetgebyr)

TILMELDING

Vel mødt til spændende oplevelser og kreative udfoldelser på Skive Museum, Havnevej 14. 7800 Skive.

NB: Der er ingen undervisning i uge 7 (vinterferien) og uge 15 (påskeferien). Men hold øje med andre sjove aktiviteter for børnefamilier på museet i skolernes ferier!

Yderligere info:
Mette Dyrberg, mmdy@museumsalling.dk, tlf. 21466451
Museum Salling sekretariat, Marianne Mondrup, mmpe@museumsalling.dk, tlf. 99156845