Torsdagskunst – Sans og samling!

Har du tid torsdag formiddag? Så kom og vær med, når vi tager et kig ind bag kulisserne i museets kunstafdeling. Vi ser nærmere på udvalgte kunstværker og på, hvordan museets udstillinger er blevet til. Oplæg, oplevelser, dialog. Den eneste forudsætning for at være med, er at du har lyst til at lære museet bedre at kende ”backstage”.

• Hvornår: Torsdag kl. 9.30-11.30, i alt 3 gange: 7. april, 21. april og 28. april
  • Underviser: Mette Dyrberg, museumsinspektør Museum Salling Kunst
  • Pris: 150 kr. (+ billetgebyr) for medlemmer af Skive Kunstforening, 250 kr. (+ billetgebyr) for ikke-medlemmer.

TILMELDING

Vel mødt til spændende oplevelser og kreative udfoldelser på Skive Museum, Havnevej 14. 7800 Skive.

NB: Der er ingen undervisning i uge 7 (vinterferien) og uge 15 (påskeferien). Men hold øje med andre sjove aktiviteter for børnefamilier på museet i skolernes ferier!

Yderligere info:
Mette Dyrberg, mmdy@museumsalling.dk, tlf. 21466451
Museum Salling sekretariat, Marianne Mondrup, mmpe@museumsalling.dk, tlf. 99156845