I uge 7 kan hele familien deltage i forskellige aktiviteter på Skive Museum og Glyngøre Kulturstation.

SKIVE MUSEUM:
Lørdag den 9. februar kl. 12-16
Torsdag den 14. februar kl. 12-16
Kom og smag jernaldersuppe og bag dit eget fladbrød. Museets arkæologer fortæller om madlavning for 2.000 år siden.
Vi mødes ved bålhytten ved Skive Museum.

Tirsdag den 12. februar kl. 13-16
Onsdag den 13. februar kl. 13-16
Sammen med museets tekstilformidler bliver det muligt at prøve tekstile redskaber, som blev brugt for mere end 200 år siden: strikkepinde, slyngestokke og strikkeliser. Vi har materialer og redskaber, så du selv kan prøve at fremstille forskellige fine bånd og snore med teknikker, som er flere hundrede år gamle. Prøv også at strikke mønster med perler – en teknik som var meget populær i 1800-tallet.

GLYNGØRE KULTURSTATION:
Lørdag den 9. februar til søndag den 17. februar kl. 12-16
Gå tilbage i tiden og se på flotte fotos om, hvordan Skiveegnen blev moderne. Tag dit barn i hånden og find sjove oplevelser i de mange fotos. Vi præmierer børn, som bruger deres øjne godt med en lille gave.

Location: Skive Museum, Havnevej 14, 7800 Skive og Glyngøre Kulturstation, Museumstorvet 7, 7800 Glyngøre