SÆRUDSTILLING

“Poul Ebbe Nielsen – maleri, skulptur, kirkekunst”  vises i Glyngøre Kulturstation 23. juni – 18. oktober 2020

Traditionen tro slår Glyngøre Kulturstation døren op for årets sommerudstilling i forbindelse med den årlige Sankt Hans-aften på stranden bag museet. Poul Ebbe Nielsen er uddannet læge, men gennem hele livet har han haft billedkunsten som sin store interesse ved siden af lægegerningen.

EN KULTURSTATION FOR ALLE

På museet bliver du klogere på byen Glyngøre – og på den jernbane, fiskeriet, industrien og kulturlivet, som har præget området.

På kulturstationen har vi desuden en række faste traditioner. Blandt andet åbner vi hvert år en ny udstilling i Sankt Hans bålets skær. Du kan også opleve Musik på Plænen – og ikke mindst Mørkning i december, hvor der hver dag i julemåneden kommer en ‘hemmelig’ person og fortæller en hyggelig mørkningshistorie for børn og voksne.

Du finder Glyngøre Kulturstation på Museumstorvet 7, 7870 Glyngøre.

Sommer på museum til halv pris! 
Regeringens Sommerpakke på kulturområdet betyder, at gæster til alle MUSEUM SALLINGs udstillingssteder og deltagere i arrangementer får 50% rabat på entréprisen i perioden 27. juni til og med 9. august 2020. De gældende entrépriser fremgår af hjemmesiden.