Besøg Skive Museum

Skive Museum rummer kunst- og kulturhistoriske udstillinger, børnemuseet Gadespejlet og Skive Byarkiv. Bygningen indeholder også et formidlingslokale til foredrag og læringstilbud. På plænen udenfor har vi en bålhytte til fremstilling af historisk mad over ild.

Skive Museum genåbnede i september 2018 efter to års renovering. Museet er nabo til legepladsen og Anlægget tæt på midtbyen.

I udstillingerne vises udvalgte kunstværker og genstande fra museets samlinger. Hvert år vises 1-3 særudstillinger: Kunst, kulturhistorie, tværfaglige eller temaudstillinger.

I løbet af året finder en lang række forskellige arrangementer sted på museet, for eksempel foredrag, omvisninger samt børnekulturelle aktiviteter. Hver onsdag fra 22. januar 2020 har museet åbent helt til kl. 21 – hvor vi har et særligt tilbud til dig! Se onsdagskalenderen for foråret HER

 

(*)
2. – 22. januar 2020 holder Skive Museum åbent tirsdag til søndag kl. 12-16; der er gratis entré i perioden. Der er kun åbent i Trine Søndergaard-udstillingen; der vil ikke være mulighed for at besøge de øvrige udstillinger eller butikken. Der er indgang via personaleindgangen. 

Aktuelle udstillinger

 

Trine Søndergaard. Herfra hvor vi står


Wunderkammer


Ild, Vind og Vand


Børnemuseet Gadespejlet

  • Fra 22. januar 2020: Kunst fra museets samling “Malerier, modeller og madrasser”
  • Fra 18. april 2020: Besættelsen på Skiveegnen

Arrangementer

Loading…