Besøg Skive Museum

Skive Museum rummer kunst- og kulturhistoriske udstillinger, børnemuseet Gadespejlet og Skive Byarkiv. Bygningen indeholder også et formidlingslokale til foredrag og læringstilbud. På plænen udenfor har vi en bålhytte til fremstilling af historisk mad over ild.

Skive Museum genåbnede i september 2018 efter to års renovering. Museet er nabo til legepladsen og Anlægget tæt på midtbyen.

I udstillingerne vises udvalgte kunstværker og genstande fra museets samlinger. Hvert år vises 1-3 særudstillinger: Kunst, kulturhistorie, tværfaglige eller temaudstillinger.

I løbet af året finder en lang række forskellige arrangementer sted på museet, for eksempel foredrag, omvisninger samt børnekulturelle aktiviteter.

Onsdag den 1. juli genåbner Skive Museum – Glæd dig til særudstillingen BESAT BEFRIET BEREDT om besættelsestiden på Skiveegnen. Du kan læse mere om udstillingen her

Sommer på museum til halv pris! 
Regeringens Sommerpakke på kulturområdet betyder, at gæster til alle MUSEUM SALLINGs udstillingssteder og deltagere i arrangementer får 50% rabat på entréprisen i perioden 27. juni til og med 9. august 2020. De gældende entrépriser fremgår af hjemmesiden.

Aktuelle udstillinger

Prøv et virtuelt museumsbesøg – Se Kunstudstillingen i din egen stue

Malerier, Modeller og Madrasser. Kunst fra museets samling


Wunderkammer


Ild, Vind og Vand


Børnemuseet Gadespejlet

Arrangementer

Loading…