Bispens Marked 2021
Mandag den 26. til lørdag den 31. juli 2021

BEMÆRK! BILLETBESTILLING TIL BESØG KL. 10.00-13.45 OG KL. 14.15-18.00: BILLETBESTILLING

Bispens Marked er en middelalderlig oplevelse for hele familien! Spøttrup Borg omdannes for 14. sæson til et fantastisk middelaldermarked!

Bispens Marked er som du kender det, men bare i en mindre udgave. Corona restriktionerne betyder nemlig, at vi må være færre sammen, men hyggen, stemningen og de sjove indslag er alle med på årets marked. Så glæd dig til at møde gøgleren Max, der er en gøgler af guds nåde, som bringer smilet frem hos store som små. Du kan også møde ildfolket, som er tre generationer af kvindelige ilddrager, der sender flammer af ild helt op i skyerne. På markedet vil der også være dukketeater, kampshow, bueskydning eller hvad med at få flettet håret på middelalderligvis?  Her er boder, hvor der blandt andet sælges pandekager, saft og mjød. Her handles der desuden med pileflet, trævarer eller smykker i tin, som er støbt på markedet. Og har mor eller far lyst, så der også en tatovør med på markedet, som kan forevige børnenes navn på deres arme!
Melder sulten sig, så kan man spise både på markedet eller på traktørstedet Borgen, som ligger lige midt i Bispens Marked.

For at give gæsterne en god og sikker oplevelse, så er der i Spøttrup Kulturhal, som er nabo til Spøttrup Borg, oprette et teststed, hvor man kan få taget en hurtigtest. Spøttrup Borg har desuden lavet en sundhedsplan, som sikrer, at der er taget de bedste tiltag for at forebygge udbredelsen af Corona.

Så skal I opleve Bispens Marked, så skynd jer at booke en billet, da det er som gøgleren råber før sine shows: ” dem som kommer sidst får de dårligste pladser!”

Vi glæder os til at se jer på Spøttrup Borg til Bispens Marked 2021!

Corona:         Teststed og åbningstider
                      Spøttrup Kulturhal
                      Nørremarken 1, 7860 Spøttrup

                      Kl. 9:00 – kl. 19:00 i perioden den 26. juli til den 31. juli.

Info.: Personer over 6 år kan blive testet med hurtigtest. Hurtigtesten er mindre sikker end PCR-testen. Hurtigtest er uden tidsbestilling. 
        

Parkering:     Pris 30,-

                      Foreningerne i Spøttrup Kulturhal står for parkeringen. Betalingen går til at støtte idrætten lokalt.

 

Billet:            Billetterne skal købes inden besøg på Bispens Marked!

                      Formiddagsbillet                 kl. 10:00 – 13:45

                      Eftermiddagsbillet              kl. 14:15 – 18:00

                 BILLETBESTILLING

 

Adfærdskodeks BM 2021 WEB

BILLETTER
Voksne: 100 kroner
Børn (7-17 år): 50 kroner

PARKERING
Parkering koster 20 kroner.
Beløbet går til de lokale sports- og idrætsforeninger – men så holder vi også godt øje med din bil.

OFFENTLIG TRANSPORT
Midttrafiks rute 443 og 444 kører lige til døren.
Se køreplanerne på midttrafik.dk  

Vi gør vores gæster opmærksom på, at der vil blive fotograferet under Bispens Marked og National turnering i middelalderkampsport. Billederne vil blive brugt i MUSEUM SALLINGs markedsføring.