Udstillingsåbning fredag 18. marts 2016 kl. 15

Har du det, der skal til for at overleve i stenalderen? Her står du i ødemarken kun med dine to hænder og din hjerne. Hvordan skaffer du mad? Hvordan beskytter du dig selv og din familie mod vilde dyr og fjender? Hvor skal du sove? Kom og gå på skattejagt på en boplads fra stenalderen og find svarene på Glyngøre Kulturstation fra 18. marts 2016 kl. 15.

”Overlevelse i stenalderen” tager dig med på opdagelse i jægerstenalderen, hvor du får mulighed for at finde f.eks. økser, smykker og rester af døde dyr, som dine forfædre har efterladt på en boplads fra stenalderen. Udstillingen fortæller, hvad de ting, du finder, har været brugt til, og hvordan de egentlig overlevede i stenalderen. Der vil være også være mulighed for at se, hvor arkæologerne har deres viden fra. Og så kan du få en kopi af et redskab med hjem.

Åbner 18. marts 2016 kl. 15

Sted: Glyngøre Kulturstation

Adgang: ? kr

For yderligere oplysninger kontakt:

Museumsinspektør Malene Nymann

Mail: many@muserum.org best cheap