Spøttrup Middelalderborg slår portene op til en ny sæson. Sneen, frosten og kulden har forladt den gamle borg. Solens stråler titter ind gennem vinduerne og varmer de tykke murer op. Borgen har fået den årlige forårsrengøring og fremstår ren og ny på trods sine snart 500 år.

19. marts er Borgen igen åben for alle med interesse for Danmarks bedst bevarede middelalderborg.

Til påsken har den opfindsomme ridder af Spøttrup Borg fundet på en sjov ordgåde, som kræver, at du kommer rundt på hele Borgen. Så tag familien i hånden og udforsk Borgens mange kringlede kroge, skæve trappe og nyd udsigten fra vægtergangen til sø og fjord!

Alle riddere og jomfruer ægte som ”look- alikes” kan godt glæde sig til den kommende sæson. Spøttrup Middelalderborg har nemlig sammensat et spændende program.

Årets største events bliver Bispens Marked, som er Vestjyllands største middelaldermarked. Men, udtaler museumsinspektør Sam Wullum, så bliver det endnu vildere, da vi sammen med Bispens Marked også har et EM i ridderturnering! Riddere til hest i fuld rustning og med lansen hævet til kamp tørner sammen. Det bliver enestående og det eneste af sin slags i Danmark hamilton watch
hamilton watch
watch replica